ŞAHSİYETLİ DIŞ POLİTİKA LAZIM!

06.2.2022

ŞAHSİYETLİ DIŞ POLİTİKA LAZIM!

Şubat Ayı İl Başkanları Toplantısı gerçekleştirildi. Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu’nun başkanlığında online olarak gerçekleştirilen toplantıya il başkanlarımız katıldı. Genel Başkanımız, toplantıda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunurken, il başkanlarımıza ise bundan sonraki sürecin yol haritasını anlattı.

EN ÖNEMLİ İKİ PROBLEM; İŞSİZLİK VE GEÇİM DERDİ

“Ekonominin durumu ortada. Üretim ekonomisine geçmeden, yolsuzluğu, israfı engellenmeden bizim düze çıkmamız mümkün değil. Türkiye’nin bu gün iki tane önemli meselesini ilk başta halletmemiz lazım; işsizlik ve geçim derdi. Ekonomide milli gelirin adil dağıtılması hedefimiz olmalı. Bir kuruş bile israf etmeye tahammülümüz yok bizim.”

“MAHALLE VE SOKAKLARDA GÖZÜKMEK ZORUNDAYIZ”

“Bugün AK Parti’ye olan güven yüzde 30’lara düştü. Vatandaş nereye gideceğini bilemiyor. Burada görev bizlere düşüyor. Vatandaşın kafasındaki sorulara cevap verebilmemiz lazım. Bunun içinse teşkilat olarak sahaya inmemiz lazım. İl ve ilçelerde mahalle ve sokaklarda gözükmek zorundayız. Bizim temel prensiplerimiz belli. Biz hakkı üstün tutan siyasi partiyiz. Ve buna göre hareket etmek zorundayız.”

“RABBİM YÂR VE YARDIMCINIZ OLSUN”

“ Allah çalışmalarınızda yardımcınız olsun. Sizlerin yaptığı çalışmalar sayesinde Saadet Partisi hak ettiği yere gelecektir. Partimizin çalışmalarının bütün vatandaşlarımız tarafından bilinmesi ve öğrenilmesi için bundan sonra çok daha fazla çalışmak mecburiyetindeyiz. Rabbim yâr ve yardımcınız olsun.”

“İSRAİL’İN IRKÇI OLDUĞUNU BATI BİLE SÖYLÜYOR”

“Şahsiyetli dış politika bizim olmazsa olmazımız olmalı. Katil İsrail’in Cumhurbaşkanı’nı nasıl Türkiye’ye davet edip Meclis’te konuşturabiliriz. Bunlar Filistin’in katili. Orada kan döken bir millet. Bunların ırkçı olduğunu Batı bile söylüyor. Burada görev bize düşüyor. Bizim şahsiyetli bir dış politika nasıl olurmuş göstermemiz lazım.”